Lördag kväll..

Körslaget gick ju åt helvete...Uddevallakören vann inte. Så nu rösta man i onödan..=(
Tycker dom har varit förvånandsvärt duktiga faktiskt.

Jag har ätit 1/2 liter glass, krossad choklad, det var gott. Och nu har jag gett mig på chipspåsen. Mkt hälsosamt, men så ser mina helger ut. Mumsar och äter...=) Man lever bara en gång. 
Förresten, undrar om mamma var på dejt idag. Jag måste ringa henne nu! Fan, glömt, skulle gjort det förut ju.
Nähe det hade hon inte...synd!! Hon va sjuk stackarn. =(

Jag saknar Lars på msn...haha va nördigt det lät. Men det har liksom blivit en daglig rutin. Ett antal timmar varje kväll i telefon också (snittet ligger på 4-5h/kväll denna veckan). Ont i öronen...JA! Men det är det värt..=)

Nej nu ska jag värma lasagne. Äta på nätterna ska va bra har jag hört?! haha

Puss och god natt!

Äntligen fredag...

Du skulle vart här nu!
Får hålla ut en månad...ibland suger livet..=(


Dagen har i korthet bestått av läsning i rättskunskapsboken och en hel del surfande på tradera. Hur svårt ska det vara att hitta nån schysst jeans eller skinnjacka till våren? Jävla skit säger jag att man alltid har minsta storleken på alla kläder. hade jag haft stl 36/S hade jag haft flera bra alternativ.

Kl 15:30 gick jag till affären för att köpa ingridienserna till min lasagne jag lagat idag. Jag tror alla pensionärer invaderar Ica samtidigt på fredagar. Jisses, jag såg knappt förbi allt grått hår. Fast dom är allt bra söta ibland, hjälpte en liten tant att packa ner varorna i hennes shoppingvagn. Och hon va så tacksam...=) Appropå shoppingvagn, hur gammal måste man vara för att det ska vara okej att ha en sån? Praktiskt ändå, slippa tunga påsar och ont i fingrar.....

Inatt gjorde jag nåt jag aldrig gjort förut. Det va spännande. Och jag tror det kommer bli fler gånger.



Min lasagne..=) Gott gott!!

Åh nu är han snart hemma!!!

PoK ♥


*god natt*



Jag är kass på matte!!! Satt förut och försökte koncentrera mig men utan lycka. Stackars Martin som försökte hjälpa mig. Men men nåt ska man ju ha ex till..el? Tror han fick mig att förstå ett par saker iaf. Återstår att se imorgon.

Inatt vill jag hålla om någon. Men det går inte. Illa!

Emma säger god natt...

PoK ♥

 

Rubrik överflödig.......

Jag har en härlig pirrig känsla i kroppen..........

Andreas Kleerup

Jag vill inte höja denna killen till skyarna. Men hans medverkande i Debatt nu senast har ändå fastnat i mitt huvud. Tycker det var modigt gjort. Och håller till stor del med honom i det han sa också. Varför denna moralpanik i sverige?? Varför ska vi hela tiden leva andras liv åt dem? Det har ju varit ganska stor hype kring honom nu med tanke på det som hände på grammisgalan. För övrigt var hans tacktal där klockrent.

Jag borde inte romantisera hans trasiga själ. Men det finns ju något intressant, vackert, spännande och sorgligt i att han fullkomligt blottar sig själv så som han gör. Lägger in ett par akustiska klipp här under.
Han sjunger som en kratta stundtals men ändå sitter jag med gåshud...


Vad har jag gjort idag??

Tiden bara rusar iväg på dagarna...usch
Jag har duschat, klätt på mig och målat naglarna blåa, vilket blev skitfult så det får jag ändå ta bort sen. Crap!

Nu ska jag ta bussen upp till mamma och äta pannkakor.
Har på mig mina favvojeans idag. Vad skulle jag ha på mig om inte jeans fanns? Naken..? hmm kallt på vintern...



Fruktansvärt bra kvalitet på bilderna...jag vet. =/

PoK ♥

"love is my heroin..."

Äntligen fanns han att få tag i på youtube!
Bra bra! Nu måste jag leta upp den gamla Motorhomes hiten dom hade för ett antal år sen...into the night hette den va??



Lite bilder...




En iaf lite bättre bild på soffan...





"you know I miss you..."

Bra låt, och en jävligt snygg Tomas Rusiak...!!!!! =)


Ett sätt att fördriva tiden på...

Sitter i telefonkö till csn....86 samtal före...haha!!!!! oj wow nu va det 78...kul detta..
Får ringa och tjata på dom eftersom jag inte fått mina pengar än!!! Grr

PoK ♥

Just chillin...

Om det är någon som ger mig rysningar förutom drömkillen jag nämnde tidigare..haha så är det denna killen...såg just detta programmet 2006 och han är ju underbar! 19 år gammal (idag 22) och en sån röst!! Har gillat honom sen dess. Gör ni?




Har jag sagt att jag gillar min soffa? =)

Har killar pms??

När en kille är grinig skyller han alltid på att han e trött. Jag undrar om inte dom också har hormonrubbningar?? el?
Jaja skitsamma..blev så förvånad inatt bara. Någon som alltid är så snäll och rar blev plötsligt väldigt tvär...haha lilla skrutten..=)

Jag håller på och gör plats för soffan nu i mitt rum. Den får stå här inne sålänge, det får gå. Är ju bara en månad kvar ca till flytten. Får se om kanske Johanna ville ha den gamla. Hon skulle fundera.

Under städningen nu så måste jag konstatera att jag har så in i h*vete med kläder!!! En stor byrå med sex lådor fulla, en klädgarderob full, plus en hel del tvätt och en massa som inte får plats nånstans. I-landsproblem...ehm JA! =)

Jag och brorsan åker till Strömstad och hämtar soffan ikväll. Snällt av honom att ställa upp. Jag har hyrt kärra från kl 18.

Nu ska jag äta kyckling i currysås..=)

PoK ♥


P.S Förresten så sprang jag på min drömkille igår...helt sjukt hur någon kan se ut precis så som jag önskar att alla killar gjorde..haha nåja nu återstår att se om insidan är lika attraktiv. Spännande!



Ny soffa...

Tröttnat på min gamla och dessutom är den för stor och hade inte fått plats i nya lägenheten sen. Ville ha en med divan på och hittade denna. Prutade ner till 1700 kr. Imorgon bär det av till strömstad för att hämta den..=) Snabba ryck! Åh va härligt!!! =)



Lite suddig bild men den är mörkgrå..och jag kommer ligga så jävla gott där till höger ;)

Mira badar...



hahahahahaha

Min tattoo...

Någon kommenterade och undrade vad min tatuering betyder för mig.
Först och främst ville jag ha en old school tatuering för att jag tycker dom är snygga. Sen såg jag en dolk av en slump när jag surfade runt på nåt forum och fastnade direkt. Kändes så rätt.

Började skissa på en egen för att göra den lite unik. Har alltså ritat den själv. Och slutresultatet blev som ni kan se på bilden en bit ner här i bloggen.

Nu till betydelsen. Den står för en sårad relation. En relation till en mycket närstående och viktig person för mig, min far.
Vi var ett tight team för bara några år sen. Men så ändrades plötsligt allt. Man kan väl säga att vår relation blöder, precis som rosen gör pågrund av dolken. Vad gäller placeringen så var den självklar också. Jag vet att pappa alltid kommer finnas vid min sida.
Dessutom så hände en tråkig sak 2 dagar innan gaddning som liksom fastslog att detta motivet var det som gällde och inget annat.

Hoppas du som undrade ska vara nöjd med svaren.

PoK ♥


Mätt!!

Jag och mamma har precis ätit kinamat. Fantastisk gott!
Men nu är vi båda äckligt mätta...ligger och pustar i varsin soffa haha.

Ser på lets dance...och på spåret nu. Heja Kitty!!!

PoK ♥

Uppdatering...

Jag satt och läste lite gamla blogginlägg här och kom på att jag behöver uppdatera lite. Är nyligen singel igen bland annat om det är någon som är intresserad? Känns ganska bra faktiskt, fast klart det kommer stunder då han är saknad. Nåja en annan sak som är nytt sen sist är min tv..=) Behöver inte stå och slå på den som den gamla. Dessutom är den platt och blank och fin. Mer än nöjd över den!

What else...jo jag har bestämt mig för att få tummen ur och göra klart min tatuering under våren. (Se nedan) Jag har inte riktigt klart för mig vilka färger än. Jag skulle vilja ha rosen ganska djupröd..nästan vinröd. Men sen är frågan om bladet skall se ut att vara i stål, då färgläggs det med en ljusblå färg som tonas ut från ena kanten till den andra. Någon som har några andra ideer????


Lyssnar just nu på....


I´m back!

Nu ska det bloggas igen. Trodde den var borta nämligen men..Ha! vad fel jag hade.

Idag skippade jag min enda lektion. Men jag har varit ganska duktig ändå tycker jag.
haft syslöjd på hög nivå här. Sytt om ett par gamla fornarina jeans till stuprör och sen trashat dom lite med. Skitnöjd!
Kolla själva..vad tycks? Har även på mig mina svarta converse jag fick igår..=)

Nej nu får jag väl plugga lite matte då, det är väl nödvändigt antar jag.

PoK ♥


RSS 2.0